Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L.

 

 

1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la red social

En cumplimiento de lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante LOPD) y en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la LOPD (en adelante RDLOPD) CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. desea poner en conocimiento de los usuarios de esta red social la política respecto del tratamiento y protección de los datos de carácter personal de aquellas personas que voluntariamente acceden y utilizan la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la misma. El acceso y uso por el usuario de esta página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. supone que acepta expresamente esta política de privacidad y que presta su consentimiento para el tratamiento de sus datos personales según lo previsto en la misma.

2. Datos de menores de edad o incapaces

El acceso y registro en esta red social está prohibido a los menores de catorce (14) años, de forma que igualmente queda prohibido el acceso y uso de los menores de catorce (14 años) a la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la misma. Por su parte, si el usuario es incapaz, CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. advierte que será necesaria la asistencia consentida del titular de la patria potestad o tutela del usuario o su representante legal para el acceso y uso de esta página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L.. CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. quedará expresamente exonerada de cualquier responsabilidad que pudiera derivarse del uso de su página oficial por menores e incapaces siendo dicha responsabilidad de sus representantes legales en cada caso.

3. Identificación de la razón social del responsable del fichero

El usuario queda informado de que CLÚSTER PUBLICITARI, S.L., con domicilio social en AMADEU VIVES, 20 – 08750 MOLINS DE REI (BARCELONA), , ostenta la condición de responsable de los ficheros y tratamientos a través de los que se recogen y almacenan los datos personales del usuario como consecuencia del registro y uso de la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en esta red social, sin perjuicio de los tratamientos de los que es responsable la entidad titular de la red social en la que se encuentra nuestra página oficial.


 

4. Finalidades a que se destinan los datos de carácter personal, información y consentimiento

Los datos personales proporcionados voluntariamente por el usuario a CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. a través de su página oficial formarán parte de un tratamiento de datos responsabilidad de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. con la finalidad de ofrecerle información de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L., por e-mail, fax, SMS, MMS, comunidades sociales o cualesquier otro medio electrónico o físico, presente o futuro, que posibilite realizar comunicación comerciales, envío de newsletter a aquellos usuarios que se suscriban, intercambiar información con CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. y otros usuarios y establecer comunicación con terceros.
Desde el momento en que el usuario utiliza la presente página oficial presta su consentimiento libre, inequívoco, específico, informado y expreso para el tratamiento de sus datos personales por CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. para la correcta prestación de dichos servicios de acuerdo con lo establecido en la presente política.

El usuario es libre de utilizar la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en esta red social, por lo que en caso en que el usuario no esté de acuerdo con el tratamiento de sus datos con dichos fines, no deberá utilizarla ni proporcionar sus datos personales.

A través de esta página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. el usuario puede compartir textos, fotos, vídeos y otro tipo de información y/o contenidos que estarán sujetos tanto a la presente política como a las Normas y Condiciones de la Plataforma. El usuario será responsable de que todos los contenidos que publique respeten la legislación vigente, la presente política y las Normas de la Plataforma.

El usuario únicamente podrá publicar en esta página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. datos personales, fotografías e informaciones u otros contenidos cuya titularidad y propiedad le pertenezcan o respecto de las cuales ostente la autorización de terceros.

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. tendrá derecho a eliminar de la presente página oficial –de forma unilateral y sin previa comunicación ni autorización del usuario- cualesquiera contenidos publicados por el usuario cuando el usuario infrinja o vulnere la legislación vigente, las normas establecidas en la presente política y las Normas de la Plataforma.

5. Identificación de los destinatarios respecto de los que CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. tenga previsto la realización de cesiones o comunicaciones de datos

Se advierte al usuario que toda la información y contenidos que publique en la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la red social podrá ser conocida por los restantes usuarios de la página oficial y de la plataforma de red social. En consecuencia, toda la información y contenidos publicados por el usuario en la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en esta red social será objeto de comunicación de al resto de los usuarios por la propia naturaleza del servicio.

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. únicamente tiene prevista la realización de cesiones o comunicaciones de datos que en razón de la normativa vigente deba realizar a jueces, tribunales, administraciones públicas y autoridades competentes de carácter administrativo.

6. Otros terceros prestadores de servicios

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. advierte al usuario de que esta entidad sólo es responsable y garantiza la confidencialidad, seguridad y tratamiento de los datos conforme a la presente política, respecto de los datos de carácter personal que recoja del usuario a través de la presente página oficial en esta red social, no teniendo ningún tipo de responsabilidad respecto de los tratamientos y posteriores utilizaciones de los datos personales que pudieran efectuarse tanto por el titular de la red social  como por terceros prestadores de servicios de la sociedad de la información que pudiesen acceder a tales datos en razón de la prestación de sus servicios o ejercicio de su actividad, terceros que establezcan hiperenlaces a la red social, ni de aquellos responsables a quienes a través de hiperenlaces CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. remite a los usuarios adheridos a la presente página oficial.

7. Calidad de los datos

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. advierte al usuario de que, salvo la existencia de una representación legalmente constituida, ningún usuario puede utilizar la identidad de otra persona y comunicar sus datos personales, por lo que el usuario en todo momento deberá tener en cuenta que solo puede proporcionar datos personales correspondientes a su propia identidad y que sean adecuados, pertinentes, actuales, exactos y verdaderos. En cualquier caso, el usuario deberá respetar la privacidad de terceros, sean éstos usuarios o no de la red social o de la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la misma.

8. Ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de los datos

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. informa al usuario de la posibilidad de ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición mediante solicitud escrita dirigida a CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. con domicilio social en AMADEU VIVES, 20 – 08750 MOLINS DE REI (BARCELONA), , o aquélla que le sustituya y se comunique en el Registro General de Protección de Datos. A tales efectos, el interesado deberá enviar a CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. la comunicación escrita indicando la petición o derecho que ejercita junto con una copia de su DNI o documento válido en derecho que acredite su identidad, indicando expresamente su nombre de usuario en la página oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la red social, con el fin de identificarlo inequívocamente.

9. Otra información de interés

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. podrá modificar y/o sustituir en cualquier momento la presente política que, según los casos, sustituirá, completará y/o modificará la actualmente publicada aquí recogida. Por ello el usuario deberá acceder periódicamente a las mismas con el fin de mantenerse actualizado.

El usuario puede contactar con CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. mediante el servicio de mensajería interna de la red social o a través de las siguientes direcciones y datos de contacto:

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L.
Domicilio: AMADEU VIVES, 20 – 08750 MOLINS DE REI (BARCELONA),
Email: cluster@clustermc.com
 
 
Asimismo el usuario puede consultar las normas y políticas publicadas por el titular de la red social para el uso de la misma.

 


Política de privacitat en les xarxes socials oficials de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L.

1 . Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. a la xarxa social
 En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD ) i el Reial Decret 1720 /2007, de 21 de desembre , pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD ( en endavant, RDLOPD ) CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d'aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la mateixa . L'accés i ús per l'usuari d'aquesta pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa .

2 . Dades de menors d'edat o incapaços
 L'accés i registre en aquesta xarxa social està prohibit als menors de catorze ( 14 ) anys , de manera que igualment queda prohibit l'accés i ús dels menors de catorze ( 14 anys) a la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la mateixa . Per la seva banda, si l'usuari és incapaç , CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. adverteix que serà necessària l'assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'accés i ús d'aquesta pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. . CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. quedarà expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas .

3 . Identificació de la raó social del responsable del fitxer
 L'usuari queda informat que CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. , amb domicili social a AMADEU VIVES, 20 – 08750 MOLINS DE REI (BARCELONA),  , ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en aquesta xarxa social , sense perjudici dels tractaments dels que és responsable l'entitat titular de la xarxa social en què es troba la nostra pàgina oficial .

 

4 . Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal , informació i consentiment
 Les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari a CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. a través de la seva pàgina oficial formaran part d'un tractament de dades responsabilitat de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. amb la finalitat d'oferir informació de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. , per correu electrònic , fax , SMS , MMS , comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic , present o futur , que possibiliti realitzar comunicació comercials , enviament de newsletter a aquells usuaris que es subscriguin , intercanviar informació amb CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. i altres usuaris i establir comunicació amb tercers .
Des del moment en què l'usuari utilitza aquesta pàgina oficial presta el seu consentiment lliure , inequívoc , específic , informat i exprés per al tractament de les seves dades personals per CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. per a la correcta prestació d'aquests serveis d'acord amb el que estableix la present política .
 L'usuari és lliure d'utilitzar la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en aquesta xarxa social , de manera que en cas que l'usuari no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats , no ha d' utilitzar- ni proporcionar les seves dades personals .
 A través d'aquesta pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. l'usuari pot compartir textos , fotos , vídeos i altre tipus d'informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma . L'usuari serà responsable de que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent , la present política i les Normes de la Plataforma .
 L'usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. dades personals , fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals tingui l'autorització de tercers .
 CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. tindrà dret a eliminar d'aquesta pàgina oficial - de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari- qualssevol continguts publicats per l'usuari quan l'usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en aquesta política i les Normes de la Plataforma .

5 . Identificació dels destinataris respecte dels quals CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades
 S'adverteix a l'usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. a la xarxa social podrà ser coneguda pels restants usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l'usuari a la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en aquesta xarxa social serà objecte de comunicació de la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei .
 CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. únicament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que per raó de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu .

6 . Altres tercers prestadors de serveis
 CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. adverteix l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d'acord amb la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli l'usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que es puguin efectuar tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades per raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsables a qui a través d'hiperenllaços CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial .

7 . Qualitat de les dades
 CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. adverteix l'usuari que, llevat l'existència d'una representació legalment constituïda , cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l' usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l'usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la mateixa.

8 . Exercici dels drets d'accés , rectificació , cancel · lació i oposició de les dades
 CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. informa a l'usuari de la possibilitat d' exercir els drets d' accés , rectificació , cancel · lació i oposició mitjançant sol · licitud escrita dirigida a CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. amb domicili social a AMADEU VIVES, 20 – 08750 MOLINS DE REI (BARCELONA), , o aquella que li substitueixi i es comuniqui al Registre General de Protecció de Dades. A aquests efectes, l'interessat haurà d'enviar a CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. la comunicació escrita indicant la petició o dret que exercita juntament amb una còpia del seu DNI o document vàlid en dret que acrediti la seva identitat, indicant expressament el seu nom d'usuari a la pàgina oficial de CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. en la xarxa social, per tal d'identificar inequívocament.

9 . Altra informació d'interès
 CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. podrà modificar i / o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i/o modificarà la actualment publicada aquí recollida. Per això l'usuari haurà d'accedir periòdicament a aquestes per tal de mantenir actualitzat .

L'usuari pot contactar amb CLÚSTER PUBLICITARI, S.L. mitjançant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o a través de les següents adreces i dades de contacte :

CLÚSTER PUBLICITARI, S.L.
Domicili : AMADEU VIVES, 20 – 08750 MOLINS DE REI (BARCELONA),
Email : cluster@clustermc.com

Així mateix l' usuari pot consultar les normes i polítiques publicades pel titular de la xarxa social per a l'ús de la mateixa.